Новости

 
17 квітня 2014

Бренд MG презентовал электромобиль DYNAMO

Бренд MG празднует свое 90-летие в штаб-квартире Общества производителей  и продавцов автомобилей Великобритании (SMMT) в Вестминстере, показывая свои существующие и будущие разработки в сфере технологий.  

Напомним, что Общество производителей  и продавцов автомобилей Великобритании (SMMT) существует для поддержки и продвижения интересов автомобильной промышленности как внутри страны, так и за рубежом.

16 апреля, в среду бренд MG презентовал концепт электромобиля MG DYNAMO (Динамо). Данный автомобиль был представлен наряду с популярными моделями бренда MG3 и MG6.

Концепт MG DYNAMO (Динамо) – электрический автомобиль и последняя разработка, которая появилась на свет благодаря плодотворному сотрудничеству специалистов Европейского дизайн и технического центра SAIC, офис которого соседствует с «домом» MG в Лонгбридже. Данный концепт вобрал в себя новейшие разработки в сфере дизайна и технологий бренда MG и был разработан для того, чтобы понять потребности Европы в маленьких, чисто электрических автомобилях MG.

Некоторые ключевые характеристики концепта  MG Dynamo EV:

  • Длина: 3569mm, Вес: 1080кг,
  • Напряжение: 250-345V,
  • Максимальная мощность: 52кВт,
  • Максимальный крутящий момент: 155 Нм/об. мин,
  • Разгон 0-50 км/ч за 5.3 сек,
  • Запас хода (без подзарядки): 80 км,
  • Время зарядки (быстрая): 80% заряда – 30 минут,
  • Время зарядки (стандартная): 100% заряда – 6 часов.

 

 

MG в Facebook: http://www.facebook.com/MGUkraine

MG в Youtube: http://www.youtube.com/user/MGUkraine

MG в Контакте: http://vk.com/mgukraine 

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка