Новости

 
10 березня 2020

AIS AutoTrade пропонує покупку авто в Кореї з заводським ГБО!

AIS AutoTrade, який одним з перших на ринку запустив послугу покупки автомобіля в Кореї під замовлення Клієнта, пропонує до покупки корейські автомобілі з уже встановленими заводським ГБО.

На відміну від інших країн, автомобілі з ГБО дуже популярні в Південній Кореї. Газове обладнання підбирається та адаптується безпосередньо заводами виробниками (KIA, Hyundai та ін.), Його встановлення та налаштування проводиться на конвеєрі. Таким чином, безвідмовна, надійна і довговічна робота такого ГБО, паливної системи та двигуна гарантована безпосередньо виробником.

Купуючи автомобіль на газовому паливі в Кореї, варто враховувати його основну перевагу - в ньому відсутня дублююча паливна система, що дозволяє використовувати бензин. Корейські виробники зробили акцент на розробці газових двигунів з прямою подачею паливної суміші.

Автомобілі з Південної Кореї обладнані ГБО з технологією LPi, коли газ впорскується в колектор автомобіля відразу в зрідженому стані, минаючи фазу випаровування. Система вприскування налаштована так, що паливо згорає з максимальною віддачею і октанове число вище бензинового.

Південнокорейські виробники, такі як Hyundai, Kia, Renault-Samsung і GM-Daewoo виробляють автомобілі з ГБО вже більше 20 років, постійно вдосконалюючи свої технології. В останні роки на автомобілі встановлюються LPi-системи 5-го покоління. Серед їх основних переваг:

1. Відсутність проблем з запуском двигуна при будь-яких погодних умовах або інших чинників.
2. Повне випаровування газу дозволяє уникати проблем з "заливанням свічок", навіть при сильному морозі, так як газ випаровується, а не «розтікається», як бензин.
3. Газ згорає повільніше бензину, тим самим знижуються навантаження на поршневу групу, двигун працює м'якше та тихіше.
4. Збільшується ресурс двигуна, так як використання газової суміші дозволяє позбутися від проблем із засміченням двигуна. Висока надійність системи досягається за рахунок багатоступінчастому очищенню газової суміші від механічних домішок, смол, води та інших включень за допомогою встановлення різних типів фільтрів.
5. Безпека ГБО LPi 5 покоління значно вище, ніж бензинова система автомобіля, так як конструктивно газовий балон в рази міцніше звичайного бензинового бака, в комплект обладнання входить багаторівнева система захисту від надлишкового тиску, витоку палива і т.д.

6. Система LPi є повним аналогом бензинової інжекторної системи автомобіля. Уприскування рідкого газу повністю замінює бензин та дозволяє відмовитися від використання останнього.
7. Балони з газовим паливом мають ряд систем захисту:
- система проти витоків: спеціальний клапан не пропускає газ;
- система від перевищення наповненості в балоні: використовується мультиклапан, що обмежує наповнення до 85% від обсягу балона;
- система від пошкодження балона: в разі пошкодження, при зміні тиску, спеціальний клапан викидає зайвий обсяг газу в вентиляцію поза автомобілем;
- є можливість самостійно випустити газ за допомогою вентиля.

Відзначимо, що можлива покупка автомобіля під індивідуальне замовлення будь-якої популярної корейської моделі.

Серед інших переваг покупки автомобіля в Кореї:

- Авто в Кореї у відмінному стані та не потребують відновлення. Клієнт отримує повністю цілий автомобіль, готовий до активної експлуатації.
- Вартість послуги істотно дешевше в порівнянні із замовленням авто в США;
- Великий вибір моделей всіх класів та типів кузова, включаючи тип двигуна (на відміну від США, в Кореї популярні всі основні типи двигунів - дизель, бензин, ГБО, гібриди);
- Висока якість автомобілів (корейський автопром відрізняється найкращим співвідношенням ціна/якість);
- Економія при покупці від 20% до 40% в порівнянні з покупкою аналога в Україні.

Дізнатися докладніше про можливості та умови придбання авто з пробігом в Південній Кореї або США за допомогою AIS AutoTrade можна на сайті https://import.autotrade.com.ua або відвідавши торгово-офісний комплекс AIS Autotrade, який знаходиться за адресою м.Київ, пр. Степана Бандери, 26-в (напрямок від метро Почайна / колишня Петрівка / в бік Північного / колишній Московський / моста, поряд з торговим центром METRO) або зателефонувавши за телефоном інформаційної лінії 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів на території України).

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка