Новости

 
18 лютого 2022

АІС передала клієнтові партію ізотермічних фургонів на базі FAW Tiger V!

Торгово-сервісна мережа АІС, офіційний імпортер легкових та комерційних автомобілів FAW в Україні, успішно поставила партію ізотермічних фургонів на базі FAW Tiger V. Автомобілі, що поповнили автопарк одного українського підприємства, повністю готові та вже успішно використовуються для перевезення вантажів, що потребують особливих температурних умов. Варто зазначити, що мережа АІС вже 30 років на ринку і раніше неодноразово виконувала подібні замовлення.

Виробництво ізотермічних фургонів потребує великого досвіду високого професіоналізму та індивідуального підходу. Існує цілий ряд вантажів, що вимагають особливих умов зберігання та транспортування. Для перевезення такої продукції використовують спеціальні автотранспортні засоби, що забезпечують необхідний температурний режим. Ізотермічний автофургон грає роль термоса, дозволяючи зберегти температуру, але не регулювати її.

Так, на замовлення АІС, поставлені автомобілі були виготовлені на потужностях заводу «Авто-Холдинг» одного з провідних українських підприємств із виробництва спеціальної техніки. Продукція заводу сертифікована та відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001:2009. Виробнича потужність заводу – до 4000 автомобілів на рік.

Нагадаємо, що завод працює з 2006 року. Крім вищезгаданої техніки, завод виробляє автомобілі швидкої медичної допомоги, спецавтомобілі для Національної поліції, спеціалізовані автобуси. Продукція підприємства багаторазово поставлялася на адресу Міністерства внутрішніх справ, Прикордонної служби, Міністерства інфраструктури, Міністерства освіти і науки, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров'я, ДП "Укрпошта", міським та районним державним адміністраціям та комунальним підприємствам!

При виконанні замовлення з клієнтом були обговорені всі особливості конструкції, щоб результат повністю відповідав завданням, які будуть вирішуватися за допомогою цих автомобілів.

Основою для ізотермічних фургонів були обрані шасі вантажних автомобілів FAW, які в середньому в 1,5-2,0 рази дешевші за європейські, корейські або японські аналоги, при цьому мають аналогічні показники надійності та економічності. Переваги шасі FAW очевидні – низька собівартість, мінімальні витрати на експлуатацію у поєднанні з високою продуктивністю дозволяють отримати одні з найнижчих витрат у розрахунку на 1 км. перевезення 1 т. вантажу та максимально швидко окупити інвестиції. Збільшений ресурс та посилена конструкція дозволяють зберегти високу залишкову вартість на вторинному ринку. При виробництві вантажівок FAW використовуються агрегати та комплектуючі таких компаній, як Cummins, Bosch, Wabco, Sachs, ZF, Fast, Eisenmann, TRW, Tenneco тощо.

Більше інформації про Групу компаній АІС, пропоновані легкові та вантажні автомобілі, автобуси та послуги при продажу та сервісному обслуговуванні на сайті www.ais.ua або за телефоном 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

Більше інформації про автомобілі FAW на сайті www.faw.ais.ua

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка