Новости

 
18 грудня 2020

АІС презентує нову модель автоевакуатора українського виробництва!

Торгово-сервісна мережа АІС - офіційний дилер МАЗ в Україні, презентує нову модель автоевакуатора українського виробництва - KrASZ-M4ССE1 на шасі МАЗ 4371СО.

Автоевакуатор KrASZ-M4ССE1 на шасі МАЗ 4371СО із зсувною платформою здатний швидко та обережно завантажити автомобіль та виручить водія з критичної ситуації. Призначений для завантаження та перевезення найрізноманітніших транспортних засобів масою до 4000 кг з незаблокованими колесами, а також легкові автомобілі масою до 1500 кг з заблокованими колесами, за умови, що колеса заблоковані та будуть підкладені спеціальні металеві листи.

Автоевакуатор KrASZ-M4ССE1 має платформу зсувного типу на підйомній рамі із суцільною поверхнею та гідроприводом для евакуації транспортних засобів, довжина платформи 6,3 м, ширина платформи 2,5 м. Спеціальний автомобіль оснащений електричною лебідкою, з регульованою швидкістю та дистанційним провідним управлінням, тягове зусилля 4500 кг. Евакуатор KrASZ-M4ССE1 обладнаний дизельним турбодвигуном ЯМЗ 53423 та 6-ти ступінчастою механічною коробкою передач.

Нова модель автоевакуатора KrASZ-M4ССE1 на базі МАЗ 4371СО виробляться на українському заводі ТОВ «ВО «Авто-Холдинг» в м. Кременчук. Завод Авто-Холдинг виробляє спеціалізовану вантажну техніку, самоскиди та різні види фургонів. Продукція даного підприємства сертифікована та відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009.

Пропонована техніка є в наявності на складі в Україні та доступна до покупки. Вартість одна з найдоступніших на ринку і становить до 1 349 000 грн.*

Відзначимо, що спецтехніка на базі шасі мінського автозаводу відмінно зарекомендувала себе в агробізнесі, дорожньо-ремонтних, будівельних роботах, житлово-комунальному господарстві, а також інших галузях господарської діяльності та промисловості. Головними перевагами шасі МАЗ є: доступна ціна, висока надійність та ремонтопридатність, зручність експлуатації та низькі експлуатаційні витрати.

Придбати нову модель автоевакуатора українського виробництва - KrASZ-M4ССE1 на шасі МАЗ 4371СО в мережі АІС можна в Кредит або Лізинг **.

Детальніше про автомобілі МАЗ та умовы їх покупки в мережі АІС можна дізнатися за телефоном 0 800 500 205 або на сайті http://maz.ais.ua.

* Вказана ціна за одиницю товару на 15.12.2020р. Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка