Новости

 
12 серпня 2020

Honda CR-V з пробігом можна придбати в кредит від 84 грн. в день з вигодою до 66 500 грн.!

У торговельній мережі АІС стартував розпродаж Honda CR-V з пробігом, ціни знижені до 66 500 грн. та стартують від 275 900 грн.* У разі придбання в кредит платіж в день складе від 84 грн.**

До покупки пропонуються автомобілі в відмінному та хорошому стані 2009-2011 років випуску з документально підтвердженим офіційними органами США пробігом від 73 тис. км. до 270 тис. км, 2.4-літровим бензиновим двигуном та коробкою автомат. Також документально підтверджено, що дані автомобілі не є "потопельниками", не були в серйозних ДТП, в них не порушена геометрія кузова. Автомобілі розмитнені, сертифіковані та доступні до покупки в торговельних центрах АІС по всій Україні.

Відзначимо, що позашляховик Honda CR-V входить в ТОП-10 найбільш популярних автомобілів в світі, багато років є одним з найбільш продаваних кросоверів. У різні роки ставав переможцем у багатьох автомобільних конкурсах, має цілий ряд премій та нагород.

Honda CRV пропонує просторий салон, величезний багажник, гідний дизайн та якість обробки інтер'єру.

АІС пропонує ексклюзивні переваги, які не пропонує жодна компанія:

1) Одні з найдоступніших цін серед автомобілів з аналогічною комплектацією та роком випуску!

2) Унікальна можливість придбання б/в авто в кредит з платежем від 84 грн. в день.** Пропонується цілий ряд кредитно-лізингових програм таких банків, як Кредобанк, Глобус, Ощадбанк, Приватбанк та ін. **

Умови кредитування одні з найвигідніших на ринку, клієнт має можливість обирати між численними кредитними пропозиціями, до 90% кредитних заявок покупців задовольняються банками. Детальні умови кредитування можна уточнити на сайтах банків-партнерів. У торгових центрах АІС можна отримати розрахунки по платежах та подати заявки на отримання кредиту.

Також, серед переваг придбання автомобіля з пробігом в АІС, можна виділити можливість покупки в трейд-ін. Покупці юридичні особи отримують повне відшкодування ПДВ.

До покупки також пропонуються інші бренди та моделі авто з Південної Кореї та США: Kia Picanto, Kia Rio, Kia Sportage, Hyundai Tucson / IX35, Hyundai Elantra, Hyundai Santa FE, Hyundai Sonata, Volkswagen Jetta, Volkswagen Tiguan, Chevrolet Cruze, Mazda3, Mazda6, Ford Focus, Ford Escape та ін.

Склад автомобілів обмежений! Всі автомобілі доступні для тест-драйву.

Дізнатися докладніше про пропоновані автомобілі та умови придбання можна за телефоном 0800-50-79-50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів на території України) або на сайті www.autotrade.com.ua.

Нагадаємо, що в компанії AIS AutoTrade також доступна послуга купівлі б/в авто з США та Кореї під замовлення клієнта.

* Вказана мінімальна ціна за одиницю товару за станом на 12 серпня 2020 року. Залежно від обраного автомобіля ціни можуть відрізнятися відповідно до року випуску, пробігу та комплектації. Ціни змінюються щодня в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі. Для отримання повної інформації звертайтеся до продавця. Під вигодою розуміється максимальна різниця ціни між прайс-листом від 01.07.2020р. та 12.08.2020р.
** Послуги кредитування та лізингу здійснюються банками-партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм уточнюйте у продавця. Сума платежу по кредиту в день розрахована виходячи із зазначеної вартості автомобіля, першого внеску 50% та терміну кредитування 7 років.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка