Новости

 
21 жовтня 2021

Купити кросовер FAW X80 можна в кредит від 83 грн в день!

Торгово-сервісна мережа АІС пропонує придбати міський середньорозмірний кросовер FAW X80 з механічною трансмісією в комплектації «Luxury» в кредит від 83 грн в день! * Ціна кросовера одна з найдоступніших в класі D-SUV та становить всього - 427 700.**

Купити кросовер FAW Х80 в Кредит, в мережі АІС, можна на одних з найбільш вигідних умов на ринку:

--  ставка річних у гривні від 0,01%

--  перший внесок від 10%

--  термін кредитування до 7 років

--  кредитування проводиться в гривні без валютних застережень

--  без нотаріальних витрат

--  без довідки про доходи

FAW X80 - це середній п'ятимісний міський кросовер, який відмінно підходить як для щоденних поїздок на роботу, зустрічей ділових партнерів з аеропортів так і для звичайного пересування по місту, сімейних поїздок, урочистих заходів та періодичних вилазок на природу.

Автомобіль FAW X80 побудований на платформі японського седана Mazda 6 першого покоління (2002-2008 рр.). Також, за основу взяли 2,0-літровий, 4-циліндровий, бензиновий двигун від Mazda LF-DE, стандарту Євро V. Потужність двигуна 147 к.с. при 6500 об. / хв., максимальний крутний момент 184 Нм при 4000 об. / хв. Крім того авто обладнане японською 6-ступінчастою механічною трансмісією - Aisin.

Передня частина автомобіля обладнана незалежною підвіскою зі стійками типу MacPherson, стабілізатором та подвійними поперечними важелями, задня частина кузова спирається на мультіричажну конструкцію Е-типу зі стабілізатором поперечної стійкості, підвищує стійкість автомобіля та покращує плавність ходу і керованість.

Новий FAW X80 2021 р.в. відрізняється продуманою системою забезпечення безпеки пасажирів. Так, спеціальні зони поглинають енергію удару і життєво важливий простір усередині салону зберігає свою цілісність, забезпечує захист життя та здоров'я водія та пасажирів. У китайських краш-тестах C-NCAP FAW X80 заробив найвищу оцінку безпеки - 5 балів з 5. А все завдяки посиленому кузову, чиї деталі скріплені в ключових точках методом лазерного зварювання, а також за рахунок систем безпеки: системи проектування ABS + EBD, система електронної стабілізації (ESP), блокування дверей при наборі швидкості, іммобілайзер, центральний замок, система контролю за тиском в шинах, а також подушками безпеки водія та пасажира, передніми і задніми 3-х точковими ременями безпеки.

Кросовер пропонується до покупки в самій «багатій» комплектації Luxury, яка включає: салон з якісного шкірозамінника, крісла з електричним приводом, круїз-контроль, клімат-контроль, люк, галогенні фари, рейлінги на даху, мультируль, електросклопідйомники, підлокітники, підстаканники.

Крім того, в комплектацію автомобіля входить широкий набір обладнання: світлодіодні денні ходові вогні, датчик світла, камери заднього виду з проекцією на монітор, парктронік передній та задній, а також мультимедійно-навігаційний комплекс з 12 дюймовим TFT-екраном, підтримує формат MP3 та протокол Bluetooth.

FAW X80 має просторий і комфортний салон, зроблений з якісних матеріалів. Всі поверхні м'які і приємні на дотик. Рульове колесо регулюється і по висоті і по вильоту, відрізняється зручним хватом і оснащено кнопками налаштування звуку аудіосистеми. Оригінальна приладова панель виконана у вигляді двох аналогових «колодязів» зі спідометром і тахометром. Між передніми сидіннями розташований бокс-підлокітник з двома підстаканниками. Кнопки управління електросклопідйомниками винесені на водійські двері, все склопідйомники мають автоматичний режим. Дзеркальця в козирках забезпечені підсвічуванням. Автомобіль має широкий та місткий багажний відсік зі спинкою заднього сидіння, що складається та дозволяє оптимальним чином розмістити багаж і пасажирів (місткість багажного відсіку варіюється від 398 до 910 літрів).

Кросовер FAW X80 доступний до покупки в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні.

Заводська гарантія на автомобілі - 3 роки або 100 000 км (що настане раніше).

Нагадаємо, що АІС є ексклюзивним дистриб'ютором автомобілів FAW в Україні. Клієнти компанії, також можуть придбати авто в Лізинг.***

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua/ або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку). АІС в соцмережах - Facebook, Instagram.

* Вказана сума кредитного платежу в день, при покупці авто FAW X80 вартістю 427 700 грн, при першому внеску 60% та терміні кредитування 7 років. Разова комісія банку - 2,5% від суми кредиту (включається в суму кредиту) /* комісія відсутня). Кредитує АТ «КБ ГЛОБУС», Ліцензія № 240, видана НБУ 21.01.2019р.

** Зазначена ціна за одиницю товару на 20.10.2021р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

*** Послуги кредитування та лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерах та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка