Новости

 
17 лютого 2020

Новий кросовер FAW X40 доступний на біпаливному двигуні!

У торгово-сервісній мережі АІС стартували продажі передньопривідного кросовера компакт-класу - FAW X40 на біпаливному двигуні (бензин + газ).

На автомобіль встановлюється преміальне італійське газобалонне обладнання IV покоління з системою розподіленого впорскування - Tartarini або GFI, що використовується найбільшими світовими виробниками (Mercedes-Benz, Land Rover, Fiat, Mitsubishi, Hyundai, KIA та ін.). В даному обладнанні використовуються новітні технології, що дозволяють продовжити ресурс двигуна, експлуатувати автомобіль на газі без істотного збільшення витрат палива та без втрати потужності двигуна. Серед них є функція по збереженню від перегріву та прогорання клапанів.

Установка ГБО Tartarini або GFI на автомобілі FAW Х40 схвалена заводом-виробником. Конструкторсько-випробувальні роботи проводилися за участю представників виробників ГБО та заводу-виробника автомобілю. І на автомобіль і на ГБО діє стандартна заводська гарантія - 3 роки або 100 тис. пробігу (що настане раніше).

Якщо середній пробіг в місяць становитиме 1500 км., ГБО повністю себе окупить всього за 12 міс., після чого власник зможе економити на паливі до 50% бюджету.

FAW X40 - це друга модель (після FAW B30) бренду, розроблена на новій платформі автоконцерну. Новий автомобіль відрізняється чудовими для свого класу технічними характеристиками в поєднанні з доступною вартістю. Основна цільова аудиторія - міські жителі, які віддають перевагу активному відпочинку. В автомобілі втілені новітні технологічні досягнення компанії. Протягом десятків років FAW Corporation активно розвиває кооперацію і співпрацю з Volkswagen, Toyota, Mazda та ін.

Також, відзначимо, що FAW Х40 отримав 5 зірок безпеки за підсумками краш-тестів C-NCAP. C-NCAP - це китайська програма оцінки безпеки автомобілів. Система краш-тестів C-NCAP в цілому повторює стандарти безпеки, встановлені Euro NCAP. Тестування проводяться Китайським центром автомобільних технологій та досліджень. Крім того кросовер пройшов унікальний краш-тест по скиданню з вертольота і отримав відмінні результати за всіма пунктами випробування та довів звання «Безпечного Автомобіля». Кросовер FAW Х40 став першим автомобільним брендом у Китаї, якому поставили рекорд за цим показником безпеки.

Нагадаємо, що продажі передньопривідного кросовера компакт-класу - FAW X40, стартували в офіційній дилерській мережі АІС в січні 2020 року.

Автомобіль можна придбати в Кредит, Лізинг та Трейд-Ін.* Власникам нового FAW Х40 доступний безкоштовний асистанський сервіс.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua/ або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

* Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування, лізингу уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка