Новости

 
01 жовтня 2015

Пройди КИНО-ТЕСТ-ДРАЙВ в Renault АИС Автокрай!

Автоцентр Renault АИС Автокрай, расположенный в г. Киев в Автоквартале на Балтийском приглашает 3 и 4 октября на Дни открытых дверей, которые пройдут в формате КИНО-ТЕСТ-ДРАЙВ. Для участия приглашаются все автовладельцы автомобилей Renault, как существующие, так и будущие. В рамках мероприятия запланирован показ кинофильма "Безумная свадьба" ("Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?", режиссер Филипп де Шоврон, Франция, 2014, 94 мин.). Время показов: 03.10 – 18:00; 04.10 – 18:00. Для гостей предусмотрены угощения от партнеров "Mirinda" и "ХрусTeam".

Также в рамках мероприятия будут доступны для тест-драйва две новинки: Sandero Stepway и Logan с автоматической коробкой передач. Все клиенты, которые пройдут тест-драйвы в период Дней открытых дверей будут участвовать в розыгрыше iPhone 6.

Для участия в мероприятии необходима предварительная регистрация на сайте: http://news.renault.ua/ua/news/kino_test_drajv_v_renault/

Правила участия в Акции по розыгрышу iPhone 6: http://news.renault.ua/ua/news/kino_test_drajv_v_renault/

Приглашаем всех поклонников автомобилей Renault в АИС Автокрай – пер. Балтийский, 20.

Подробнее об автомобилях Renault и об АИС Автокрай на сайте - http://www.ais-renault.kiev.ua/ или по тел. 044 585-00-50

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка