Новости

 
03 квітня 2020

МИ ПРАЦЮЄМО! ІНФОРМАЦІЯ ПРО РЕЖИМ РОБОТИ ДЛЯ ПОКУПЦІВ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ!

Шановні Клієнти!

НАШ ЦЕНТР ПРОДАЖУ АВТОМОБІЛЬНОЙ ТА ІНШОЇ ТЕХНІКИ ПРАЦЮЄ ЗГІДНО З РОЗКЛАДОМ РОБОТИ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ ПО ВІДВІДУВАННЮ, ОГЛЯДУ АВТОМОБІЛІВ АБО ПРОВЕДЕННЮ ТЕСТ-ДРАЙВІВ ТА ОФОРМЛЕННЮ ДОКУМЕНТІВ.

У зв’язку із запровадженням карантину та інших обмежувальних заходів відповідно до вимог чинного законодавства Ви маєте дотримуватись наступних правил відвідування автосалону/офісу:
1) Бути у захисній масці.
2) Користуватися одноразовими рукавичками, які будуть запропоновані нашими співробітниками.
3) Кількість відвідувачів обмежено 1 людиною на 10 кв. м. приміщення. При необхідності зачекайте, будь ласка, біля входу.
4) Користуватися дезінфікуючими засобами.
5) Зберігати дистанцію між людьми не менше, ніж 1,5 метра.

Детальну інформацію отримайте за нашими телефонами.

Ви маєте також можливість скористатися додатковими дистанційними послугами:
-- отримати консультацію у любому з нижче наведених форматів: телефон, Viber, Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger;
-- отримати відео консультацію та відео огляд автомобілів в режимі онлайн;
-- зробити замовлення та контрактацію купівлі автомобіля/автобуса/трактора по телефону або email.

Додатково інформуємо, що для забезпечення максимальної безпеки Співробітників та Клієнтів, які знаходяться в нашому дилерському центрі, нами було вжито необхідних заходів безпеки, в тому числі, але не виключно:
- регулярна дезінфекція та провітрювання приміщень;
- облаштування місць загального користування дезінфікуючими засобами;
- дотримання безпечної дистанції під час спілкування;
- контроль самопочуття співробітників та дотримання ними необхідних гігієнічних рекомендацій.

СТО працює згідно з розкладом роботи без обмежень по прийому та видачі автомобілів, але згідно з карантинними обмеженнями та дотриманням інших вимог. Дізнатися детальніше за посиланням .

Подробиці: Постанова Кабінету Міністрів України №211 від 11.03.2020 року та №215 від 16.03.2020 року, Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)”.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка