Новости

 
28 грудня 2020

Самоскид FAW J6P можна придбати в лізинг від 23 900 грн в місяць!

У торгово-сервісній мережі АІС, в рамках спільної партнерської програми з АТ КБ "ПриватБанк", клієнти юридичні та фізичні особи, можуть придбати великотоннажні самоскиди FAW в лізинг. Лізинговий платіж при оформленні в лізинг самоскида FAW J6P 6x4 на термін 5 років при авансі 50% та графіку ануїтет - складе від 23 900 грн. у місяць.*

Основні умови фінансування самоскидів FAW J6P від Приватбанк:

- Авансовий платіж - від 20%.

- Термін - від 1 до 5 років.

- Разова комісія - 1% від суми фінансування.

- Графік платежів - стандартний або сезонний, не менше 2 разів на рік, сплата % - щомісяця.

- Умови страхування щорічно відповідно до тарифів акредитованої банком страхової компанії.

Самоскид FAW J6P пропонується до покупки в лізинг в двох модифікаціях:

- тривісний самоскид FAW J6P 6х4, вантажопідйомністю 19 тонн, П-образним кузовом об'ємом 20,7 куб.м., вартістю - 2 299 900 грн. **

- чотиривісний самоскид FAW J6P 8х4, вантажопідйомністю 24 тонн, U-подібним кузовом з двома внутрішніми поперечними підсилювачами обсягом 25,5 куб.м., вартістю - 2 599 900 грн. **

Обидві моделі мають кабіну покращеної комплектації класу «Комфорт», оснащені гідросистемою підйому кузова HYVA.

Самоскид FAW J6P - це один з найсучасніших автомобілів в своєму класі, експлуатаційні характеристики та технології якого не поступаються або перевершують визнаних лідерів. Завдяки одним з найнижчих експлуатаційним витратам та високій надійності, новий FAW J6P гарантує швидку окупність і високу продуктивність.

Комплектація автомобілів, що поставляються в Україну включає:

Гідропідсилювач керма, система ABS WABCO, осушувач повітря та прискорювальний клапан WABCO, трансмісію з коробкою відбору потужності PTO, бортовий комп'ютер, кондиціонер, електросклопідйомники, центральний замок з дистанційним управлінням, іммобілайзер, передні протитуманні фари, ширококутні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і підігрівом, звуковий сигналізатор заднього ходу, підігрів кузова, передній та задній відбійник (противідкатні бруси), бічні захисні відбійники, підігрів паливного бака, підігрівач Webasto, сидіння водія з пневмопідвіскою та електрорегулюванням, АКБ 2 од. (V / Ah) 12/150, алюмінієвий паливний бак ємністю 400 л., Бак ADBlue ємністю 50 л., Набір інструментів та 20-тонний домкрат

Заводська гарантія становить 2 роки або 100 000 км. (що настане раніше).

Нагадаємо, що АІС є - ексклюзивним дистриб'ютором автомобілів FAW в Україні. Клієнти компанії, також можуть придбати авто в Кредит ***.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua/ або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку). АІС в соцмережах - Facebook, Instagram..

* Дана сума не включає в себе разову комісію за оформлення лізингу, страховий платіж та вартість послуг реєстрації, які оплачуються окремими платежами. Послуги лізингу надає АТ КБ "ПриватБанк". Ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011р. № 92 від 19 березня 1992р. Детальні умови акційної лізингової програми уточнюйте у менеджерів по продажах.
** Вказана спеціальна ціна за одиницю товару на 23.12.2020р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.
*** Послуги кредитування здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка