Новости

 
09 листопада 2020

АІС святкує 28-річчя і запускає ряд акційних пропозицій!

Торгово-сервісна мережа АІС, 09 листопада 2020 року, святкує свій 28-й день народження. Компанія пропонує до покупки як нові, так і б/в легкові автомобілі, комерційну та великовантажну техніку, автобуси та сільгосптехніку від провідних світових виробників.

І в честь свого 28-річчя компанія запускає ряд акційних та спеціальних пропозицій:

АІС святкує 28 років і дарує знижку 28 000 грн на самоскиди FAW J6P!

Подробиці акції можна дізнатися тут.

АІС святкує 28 років і дарує знижку 28 000 грн на автобуси ПАЗ!

Подробиці акції можна дізнатися тут.

На честь 28-річчя АІС знижує ціни на авто з США на 28 000 грн.

Подробиці акції можна дізнатися тут.

В торгово-сервісній мережі АІС можна купити новий седан FAW B30 з вигодою до 10 000 грн.

Подробиці акції можна дізнатися тут.

Також, знижені ціни на мото- і мінітрактора КрАСЗ!

Крім того, варто відзначити, що в мережі СТО АІС також діють акційні спеціальні пропозиції:

Запишись на СТО АІС Онлайн - отримай подарунок!

Подробиці акції можна дізнатися тут.

У мережі СТО АІС діє знижка -10% на роботи та запчастини!

Подробиці акції можна дізнатися тут.

Мережа СТО АІС запускає акційну пропозицію на підготовку автомобіля до осінньо-зимового сезону. Подробиці акції можна дізнатися тут.

Нагадаємо, що АІС працює на ринку з 1992 року і є одним з найбільших операторів на ринку транспортних засобів. За роки своєї роботи компанія продала більше 400 000 транспортних засобів. Завойовано довіру більше 500 000 клієнтів, що включають десятки тисяч компаній і організацій. Компанія має десятки нагород від партнерів, як кращий дистриб'ютор в світі, кращий дилер в Україні, державні нагороди. Усі пропоновані до покупки транспортні засоби можна придбати в кредит, Лізинг і Трейд-Ін на одних з найбільш вигідних умов на ринку.

Дізнатися докладну інформацію про всі акційні пропозиції можна тут.

Більш детальна інформація про компанію, пропоновану техніку та послуги на сайті www.ais.ua.

Акційні пропозиції діють з 02.11.2020р. по 30.11.2020р. в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні. Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальної ціни необхідно звертатися до продавця.

*Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка