Новости

 
17 листопада 2020

У мережі АІС можна придбати автомобіль Ravon в кредит від 69 грн в день!

Офіційний дилер бренду Ravon в Україні - торгово-сервісна мережа АІС, пропонує придбати автомобілі Ravon в кредит від 69 грн в день! * До покупки в Кредит в рамках кредитної програми «Ravon - Finance» від Ощадбанк пропонуються авто 2019 і 2020 року випуску за одними з найдоступніших в своєму класі цінами:

Ravon R2 2020р.в., в комплектації COMFORT МТ - вартістю лише 288 200 **, кредит від 72 грн в день;*

Ravon R3 – 2019р.в., в комплектації OPTIMUM MT - вартістю лише 298 300 грн **, кредит від 75 грн в день;*

Ravon R4 – 2019р.в в., комплектації COMFORT МТ - вартість всього 273 800 **, кредит від 69 грн в день;*

Відзначимо, що автомобілі Ravon відрізняються якістю збірки, надійним технічним оснащенням, європейським дизайном та доступною вартістю.

Ravon R2 - міський хетчбек А-класу, сучасний, стильний, динамічний, практичний та надійний автомобіль, що втілив в собі кращі технології General Motors. Ravon R2 комплектується бензиновим двигуном об'ємом 1,25 літра потужністю 85 л.с. та 4-x ступінчастою автоматичною коробкою передач Aisin (Японія).

Ravon R3 - абсолютно новий автомобіль в модельному ряду Ravon. Він відрізняється підвищеним рівнем безпеки, комфортом та оснащенням. Він технологічний і в ньому збережені традиційні переваги попередників - доступність цін та надійність. Ravon R3 оснащується бензиновим двигуном об'ємом 1,5 літра потужністю 106 к.с. Ravon R3 доступний до покупки з 5-ти ступінчастою механічною коробкою передач та 6-ти ступінчастою АКПП Aisin. Традиційно для Ravon новинка має багату комплектацію.

Ravon R4 - класичний міський седан, оснащений сучасними системами безпеки та забезпечує комфорт водієві та пасажирам. Широкий вибір комплектацій та доступна ціна робить цей автомобіль одним з найпривабливіших в своєму класі. Ravon R4 також комплектується бензиновим двигуном об'ємом 1,5 літра потужністю 106 к.с. та доступний до покупки з 5-ти ступінчастою МКП або 6-ти ступінчастою АКПП Aisin.

Відзначимо, що в дилерській мережі АІС, придбати автомобілі Ravon, можна також і за іншими кредитними програмами від ПАТ КБ «Глобус» та ПАТ "Кредобанк" **

Серед переваг покупки Ravon в дилерській мережі АІС можна виділити наявність послуги Трейд-Ін та можливість покупки авто в Лізинг **. Також компанія дарує своїм покупцям Асистанський сервіс (безкоштовний інформаційний і технічний сервіс в дорозі). *** Поєднавши покупку в кредит/лізинг з програмою трейд-ін покупець отримує можливість придбати новий автомобіль без будь-яких початкових грошових вкладень!

Детальніше про умови придбання автомобілів Ravon в АІС можна дізнатися на сайті https://ravon-ais.com.ua або за телефоном інформаційної лінії АІС 0 800 500 205 (безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів українських операторів).

Кредитує АТ "Ощадбанк" .Ліцензія Національного банку України №148 від 05.10.2011 року.

* Послуги кредитування та лізингу здійснюються банками-партнерами, які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування уточнюйте у продавця. Сума платежу по кредиту в день розрахована виходячи з мінімальної вартості автомобіля за станом на 28.10.2020р., Першого внеску 50% та терміну кредитування 7 років при ставці 6,99% річних.
** Вказана ціна за одиницю товару на 28.10.2020 р. Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.
*** З умовами отримання послуги асистанс можна ознайомитися на сайті http://ravon-ais.com.ua/services/assistance.html.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка