Новости

 
24 листопада 2020

У мережі АІС стартували продажі нового кроссовера FAW X80!

Ексклюзивний імпортер FAW в Україні - Торгово-сервісна мережа АІС, оголосила про старт продажів нового передньопривідного середньорозмірного кроссовера - FAW X80! Покупцям пропонується придбати авто 2020 р.в. в двох комплектаціях:

«Luxury» з механічною трансмісією - вартістю 419 900 грн *;

«Сomfort» з автоматичною трансмісією - вартістю 449 900 грн *.

FAW X80 - перша модель кроссовера, розроблена на основі нової платформи та передових технологій FAW. Автомобіль має ключові переваги в комфорті, потужності, продуктивності, безпеці та організації простору. FAW X80 - сучасний міський кроссовер, створений для цінителів комфортної їзди в міських "джунглях" та заміських поїздок.

Новинка комплектується 2,0-літровим бензиновим двигуном стандарту Євро V та 6-ступінчастою механічною або 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Потужність двигуна 147 к.с. при 6500 об. / хв., максимальний крутний момент 184 Нм при 4000 об / хв.

Передня частина автомобіля обладнана незалежною підвіскою зі стійками типу MacPherson, стабілізатором та подвійними поперечними важелями, задня частина кузова спирається на мультиричажну конструкцію Е-типу зі стабілізатором поперечної стійкості, що підвищує стійкість автомобіля та покращує плавність ходу і керованість.

Новий FAW X80 відрізняється продуманою системою забезпечення безпеки пасажирів. Так, спеціальні зони поглинають енергію удару і життєво важливий простір всередині салону зберігає свою цілісність, що забезпечує захист життя і здоров'я водія та пасажирів. Автомобіль обладнаний системами безпеки: Системи проектування ABS + EBD, система електронної стабілізації (ESP), блокування дверей при наборі швидкості, імобілайзер, центральний замок, система контролю за тиском в шинах, а також подушками безпеки водія і пасажира, передніми і задніми 3-х точковими ременями безпеки.

Крім того, в комплектацію автомобіля входить широкий набір обладнання: світлодіодні денні ходові вогні, датчик світла, камери заднього виду, парктронік, клімат-контроль, а також мультимедійно-навігаційний комплекс з 12 дюймовим TFT-екраном, що підтримує формат MP3 та протокол Bluetooth.

Інтер'єр FAW X80 оброблений якісними матеріалами та відрізняється гнучкістю простору і увагою до деталей. Автомобіль має широкий та місткий багажний відсік зі спинкою заднього сидіння, що складається та дозволяє оптимальним чином розмістити багаж і пасажирів (місткість багажного відсіку варіюється від 398 до 910 літрів).

Новий міський кроссовер FAW X80 доступний до покупки в торгово-сервісній мережі АІС по всій Україні. Придбати новинку можна в Кредит або Лізинг. **

Заводська гарантія на автомобіль - 3 роки або 100 000 км (що настане раніше).

Нагадаємо, що в мережі АІС також доступні до покупки седан FAW B30 та кроссовер FAW X40.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються на сайті https://faw.ais.ua/ або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку).

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

YOUTUBE

FACEBOOK

INSTAGRAM

* Вказана ціна за одиницю товару на 25.11.2020 р Ціна може бути змінена в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.
** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка